Scroll to top

Compliance Day 2024

Compliance Day 2024

Compliance Day 2024

158 158 people viewed this event.

NIS2, DORA, AI Act, CRA, Schrems2, GDPR … Kært barn har mange navne. Vi har derfor samlet dem alle i vores store Compliance Day. En dag for alle der arbejder med compliance – uanset sektor og område.

Compliance fylder mere og mere, og med nye teknologier, følger også nye reguleringer – for eksempel AI Act. Derfor kræver compliance også flere og flere ressourcer i både virksomheder og organisationer for det betyder vi er nødt til at tænke compliance ind som en helhed. Så hvordan griber vi compliance an, hvad omfatter det og hvordan sikrer vi, at vi laver compliance så det netop fanger an gennem hele organisationen?

Vi vil på denne dag give et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

Fra dagens eksperter får du også et overblik over, hvad der ligger af kommende regulativer, og hvad status er på de lidt ældre. Her vil du også blive opdateret på den nyeste lovgivning og direktiver samt få indsigt i, hvordan de fortolkes hos henholdsvis tilsyn og andre compliance professionelle.

Gennem praktiske cases fra virksomheder, der arbejder med de samme områder og problemstillinger som dig, får du desuden konkret vide inspiration til, hvordan du selv kan håndtere nye implementeringer og overvågning af gældende regler

Der er selvfølgelig også masser af tid til at netværke med compliance professionelle og virksomheder der også er i gang med arbejdet om, at blive compliant på alle punkter.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

30-10-2024 @ 08:30 to
30-10-2024 @ 16:00

Share With Friends

Related posts